Verzekeringen voor het personeel

Zorg jij goed voor je personeel?

Het succes van een onderneming hangt in sterke mate af van de kwaliteit van het personeel. Het is de kunst de juiste mensen te vinden en deze aan je bedrijf te binden. Er zijn verschillende manieren om te bouwen aan een goede relatie tussen de organisatie en haar medewerkers.
Natuurlijk vinden werknemers geld belangrijk. Maar een goed salaris is wel een erg broze basis voor een relatie. Onderzoek laat ook zien dat veel mensen inhoudelijk interessant werk en persoonlijke ontwikkeling belangrijker vinden dan geld. Bovendien zijn er veel andere manieren om mensen te belonen. Een goede pensioenvoorziening, een collectieve ziektekostenverzekering of een privé verzekeringspakket tegen personeelskorting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ziek zijn en beter worden

Iedere werkgever heeft wel eens te maken met ziekte van een werknemer. De (financiële) risico’s hiervan komen steeds meer bij de werkgever te liggen. Niet alleen moet het loon van de zieke werknemer twee jaar doorbetaald worden, maar ook moeten zowel werkgever als werknemer voldoen aan de verplichtingen die de Wet aan hen stelt. Ook moeten werkgevers ervoor zorgen dat preventie en begeleiding van ziekteverzuim binnen hun bedrijf goed geregeld is. Neem contact met ons op voor meer informatie over de ziekteverzuimverzekering.

Enkele van onze zakelijke klanten: