Een persoonlijk, eerlijk en onafhankelijk advies.

Dankzij 20 jaar ervaring op de verzekerings- en hypothekenmarkt, kan je bij ons terecht voor een gedegen advies. Wij zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen of hypotheken dan ook; je kunt dus rekenen op een eerlijk, onafhankelijk advies.

Hypotheken

Een goed hypotheekadvies is belangrijk, het gaat immers om een beslissing die voor langere tijd van invloed is op jouw financiële situatie. De Rijke & Van der Meer geeft je een haarscherp hypotheekadvies dat aansluit bij jouw persoonlijk wensen en financiële mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over hypotheken.

Verzekeringen

Er kan van alles gebeuren in je leven; met jezelf of je gezinsleden, met je vervoersmiddelen, huis of andere bezittingen. Sommige risico’s komen voor je eigen rekening, andere kun je verzekeren en enkele risico’s ben je zelfs verplicht om te verzekeren.

De Rijke & Van der Meer biedt maatwerk in verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Jouw specifieke situatie, wensen en behoeften zijn altijd het uitgangspunt. Dankzij onze grote kennis van de verzekeringsmarkt, ben je verzekerd van een scherp aanbod. Je kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende verzekeringen, maar we zoeken ook graag mee naar een maatwerk oplossing.

Klik hier voor meer informatie.

Lenen

Een kleine verbouwing, een kapotte wasmachine of een auto kopen; soms heb je tijdelijk extra financiële ruimte nodig, maar geld lenen is niet niks. Daarom vindt De Rijke & Van der Meer het belangrijk dat je verantwoord leent. Dat begint met een goed advies en wij kijken samen met jou wat je kunt lenen & welke lening het beste bij je past.

Wil je meer weten over lenen, klik dan hier.

Inkomen en leven

Is je pensioen nog een ver-van-mijn-bed show? Toch is het verstandig nu alvast na te denken over later en of aanvullende financiële voorzieningen wenselijk zijn voor een comfortabele oude dag. Met een goede regeling, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, ben je hiervan verzekerd. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe hoog het bedrag is dat je later te besteden hebt. Je kunt je pensioen en AOW aanvullen naar wens, bijvoorbeeld door middel van een lijfrenteverzekering, een koopsompolis of een bankspaarrekening.

Klik hier voor meer informatie over inkomen en leven.

Neem contact met ons op voor een afspraak.