Nadenken over later

Je pensioen is nog een ver-van-mijn-bed show? Toch is het verstandig er nu alvast aan te denken en je maatregelen te treffen. Met een goede regeling, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen, ben je verzekerd van een onbezorgde oude dag. Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe hoog het bedrag is dat je later te besteden hebt. Je kunt je pensioen en AOW aanvullen naar wens, bijvoorbeeld door middel van een lijfrenteverzekering, een koopsompolis of een bankspaarrekening voor de oude dag.

Inkomensaanvulling

Behalve een aanvulling voor je oude dag, zijn er nog meer momenten in het leven waarop een aanvulling op je inkomen goed van pas komt. Ook hiervoor hebben we mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld de arbeidsongeschiktheidsverzekering, de alimentatieverzekering of de maandlastenbeschermer. De Rijke & Van der Meer heeft jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk in inkomens voorzieningen.

Overlijden

We denken er niet graag over na, maar vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken; een uitvaart. Een uitvaart kost geld, geld dat we niet altijd direct beschikbaar hebben. Daarom is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je kunt een uitvaartverzekering in natura afsluiten, hierbij wordt een pakket aan diensten geleverd door een uitvaartcentrum. Ook kun je een uitvaartverzekering in geld afsluiten. Hierbij komt het geld vrij, zodat de nabestaanden hiervan de rekeningen kunnen voldoen. Natuurlijk kun je ook een uitvaartverzekering in geld sluiten als aanvulling op je bestaande uitvaartverzekering.

Overlijden en een eigen woning

Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat (een gedeelte van) de hypotheekschuld wordt afgelost bij overlijden van één van de verzekerden, zodat de achterblijvende partner in de woning kan blijven. Wij kunnen voor je uitrekenen wat het in jouw situatie kost. Neem voor een maatwerk offerte contact met ons op.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Voor optimale transparantie zijn er de Dienstenwijzer en de vergelijkingskaarten van De Rijke & van der Meer.