Een echte ondernemer heeft lef, maar neemt geen onnodige risico's.

Een eigen bedrijf beginnen staat gelijk aan risico nemen. Een ondernemer heeft nu eenmaal meer verantwoordelijkheden dan iemand in loondienst. De bedrijfsrisico’s zijn vooral groot in de beginfase, als de investeringen hoog zijn en de inkomsten laag. U balanceert dan als het ware op een smalle rand tussen falen en succes.

Een brand, inbraak, een persoonlijk ongeluk, problemen met een leverancier of klant… in dit stadium kan een relatief kleine tegenvaller fataal zijn. Juist daarom is het belangrijk direct vanaf het begin uw ondernemersrisico’s goed af te dekken. Met bijvoorbeeld verzekeringen voor bedrijfsschade, arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Op uw verzoek maken we graag een grondige analyse van uw bedrijf om precies te kijken welke risico’s u loopt. Vervolgens bekijken we samen met u hoe we de stabiliteit van uw onderneming kunnen verzekeren.

Je kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende zakelijke verzekeringen, zoals:

Ben je op zoek naar een verzekering die hier niet tussen staat? Of heb je interesse in een verzekeringsadvies gericht op jouw bedrijf?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Wij voldoen aan alle voorgeschreven wettelijke eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT).
Voor optimale transparantie zijn er onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocumenten.

Enkele van onze zakelijke klanten: