Een haarscherp hypotheekadvies

Een hypotheekadvies moet staan als een huis. Het gaat immers om een belangrijke beslissing, die voor langere tijd van invloed is op uw financiële situatie. De Rijke & Van der Meer geeft u een hypotheekadvies dat haarscherp aansluit bij uw persoonlijk wensen en financiële mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker dan ook; u bent dus verzekerd van een eerlijk, onafhankelijk hypotheekadvies.

Interesse in een hypotheekadvies dat perfect bij u past?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

DienstVerleningsDocument

Voor optimale transparantie is er ons DienstVerleningsDocument

Wat is een dienstverleningsdocument?

Met het dienstverleningsdocument weet je wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. Het gaat wel om de gemiddelde kosten. In individuele gevallen kan de rekening hoger of lager uitvallen. Vraag daarnaar bij het eerste, oriënterende gesprek.

De Hypotheekcheck

Heeft u jaren geleden een hypotheek afgesloten en daar verder nooit meer naar omgekeken? Dan kan het zijn dat uw destijds samengestelde financiële pakket niet meer optimaal aansluit bij uw huidige wensen. Misschien is uw visie op wonen en leven wel heel anders dan toen. Daarom adviseren wij elke 3 jaar een controle van uw gehele financiële planning: de Hypotheekcheck. Deze heet zo, omdat de hypotheek het uitgangspunt is. Samen met u houden wij uw financiële pakket tegen het licht, om te beoordelen of deze nog altijd bij uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften aansluit. Zo niet, dan adviseren wij u over mogelijke alternatieven.

Bekijk direct wat u maximaal kunt lenen!

De juiste hypotheek

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste stappen in een mensenleven. Prettig wonen voegt immers veel toe aan het levensplezier. Maar, er is meer in het leven en vaak hangt ook daar een prijskaartje aan. Vakanties bijvoorbeeld. Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken. Of sparen voor de (klein)kinderen. De Rijke & Van der Meer adviseert u graag over de hypotheek die het beste past bij uw behoeften en wensen, nu en in de toekomst. Uiteraard gaan wij daarbij zeer zorgvuldig te werk.

Interesse in een hypotheekadvies dat perfect bij u past?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

[button shape=”rounded” size=”large” circle=”true” href=”https://www.rijkemeer.nl/particulier/hypotheken/hypotheek-berekenen/” title=”Bereken uw hypotheek” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]Bereken uw hypotheek![/button]